انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

دستورات وحیدی برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)

دستورات وحیدی برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) وزیر کشور گفت: مراسم امسال ارتحال امام (ره) در همکاری و همراهی همه متولیان و دستگاه‌ها با یکدیگر با عظمت‌تر و گسترده‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در نشست بررسی تمهیدات برگزاری سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در وزارت کشور با حضور  محمدعلی انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) ، تصریح کرد: ضروری است مراسم امسال در همکاری و همراهی همه متولیان و دستگاه‌ها با یکدیگر با عظمت‌تر و گسترده‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.

وی تأکید کرد: بزرگداشت حضرت امام (ره) بزرگداشت بزرگترین حرکت انقلابی است که جهان را علیه استکبار و ‌صهیونیسم و‌ به نفع ملت‌های مظلوم، عدالتخواه و حقوق واقعی بشر در جهان بسیج کرده و به جلو‌ می‌برد.

وزیر کشور در ادامه از استانداران سراسر کشور خواست تا در جلساتی که به همین منظور در استان‌ها برگزار می‌شود، هماهنگی‌های لازم را برای ساماندهی و فراهم کردن امکانات لازم جهت حضور هرچه بیشتر و گسترده آحاد مردم در این مراسم به عمل آورند.

وحیدی خاطر نشان کرد: در سالجاری از امکانات و زیرساخت‌های موجود در شهر آفتاب برای اسکان زائران مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) استفاده می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) نیز در این نشست اظهار کرد: حضرت امام (ره) جایگاه عظیم، والا و بی‌بدیلی در انقلاب اسلامی دارد و لازم است با همکاری و همراهی همه دست‌اندرکاران مراسم، خدمات شایسته‌ای به زائران ایشان ارائه شود.

وی تصریح کرد: در نظام اسلامی ما خداوند قادر متعال نعمات و برکات فراوانی به ما ارزانی داشته و می‌دارد و این نعمت‌ها همه برگرفته از وجود حضرت امام (ره) است.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه ضروری است در سالجاری برنامه‌ریزی و اجرای بهتری در مقایسه با سال گذشته داشته باشیم، افزود: انتظار این است که امسال نیز با همکاری همه دستگاه‌ها، متولیان و مسئولان، مراسمی به یاد ماندنی و با عظمت متناسب با شخصیت حضرت امام (ره) برگزار کنیم.

انصاری در پایان از وزیر کشور به عنوان یکی از ارادتمندان حضرت امام (ره) در ارتباط با هماهنگی‌های هرچه بهتر برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال تشکر و قدردانی کرد.

سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگدار جمهوری اسلامی امسال نیز همچون سال‌های گذشته در ۱۴ خرداد ماه در مرقد مطهر ایشان برگزار می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار